Se incorporeaza faina in laptele fiert si racit in prealabil si se adauga mierea, zaharul vanilat si sarea. Se pune totul pe foc moale amestecind con
Se incorporeaza faina in laptele fiert si racit in prealabil si se adauga mierea, zaharul vanilat si sarea. Se pune totul pe foc moale amestecind continuu. Cind incepe sa fiarba se ia de pe foc si se adauga galbenusurile. Se amesteca bine si se adauga si albusurile batute spuma. Se toarna totul intr-o forma si se pune la cuptor 20 minute. Se lasa sa se raceasca
Cind se serveste se pudreaza cu zahar

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii