Se amesteca faina cu laptele intr-o oala. Se pune vasul pe foc mic, se adauga zaharul si vanilia, amestecand continuu. Dupa ce a dat in cateva clocote
Se amesteca faina cu laptele intr-o oala. Se pune vasul pe foc mic, se adauga zaharul si vanilia, amestecand continuu. Dupa ce a dat in cateva clocote, se pune untul, se amesteca si se da deoparte. Cand s-a racit, se adauga galbenusurile, pe rand, amestecand dupa fiecare. Se bat albusurile spuma si se inglobeaza in compozitie, amestecand cu o spatula de lemn de sus in jos, apoi se toarna intr-o forma tapetata. Se pune in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu timp de 25 de minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Tort cu zmeura
Pandispan cu visine caramelizate
Prajitura Negresa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii