Se pune la fiert grisul in apa, dupa care se scurge, se spala si se pune la fiert in lapte si zahar vanilat. Dupa ce incepe sa dea in clocot, se adau
Se pune la fiert grisul in apa, dupa care se scurge, se spala si se pune la fiert in lapte si zahar vanilat. Dupa ce incepe sa dea in clocot, se adauga untul si zaharul si se tine pe foc pana se ingroasa compozitia dupa care se pune la racit. Cand s-a racit, se amesteca cu galbenusurile, romul si visinele din dulceata, bine scurse de sirop. Separat, se ia un vas, se unge cu unt si se pune in el compozitia dupa care se baga la cuptor, la copt.
Sufleul se serveste fierbinte.
Alte retete:
Chec pufos
Gogosi pufoase
Papanasi fierti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii