Tarta cu branza realizata de Carmen Bruma poate fi o alegere excelenta pentru un mic dejun usor si delicios sau un desert pe care sa-l savurezi alaturi de cei dragi.
• mixeaza albusurile cu un praf de sare si o lingura de fresh de lamaie pana obtii o spuma care nu cade atunci cand tii castronul cu susul in jos
• amesteca branza de vaci cu smantana si galbenusurile, stafidele, esentele si coaja rasa de lamaie
• adauga siropul de agave
• amesteca faina cu praful de copt si incorporeaz-o in branza
• pune la final albusurile in compozitie, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia de tarta
• seteaza pe modul de gatire LOW si timpul de 2 ore si 30 minute
• pune un prosop curat sub capac ca sa absoarba aburii formati si sa nu se scurga peste tarta
• rasuceste din cand in cand oala pentru a preveni sa se rumeneasca mai mult intr-o parte
• cand este gata, scoate cu grija tarta ajutandu-te de hartia de copt si las-o la racit
• inainte de servire, intinde deasupra dulceata de capsune si decoreaza cu fulgi de migdale. Descopera reteta pentru dulceata de capsune aici
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii