Tarta cu branza realizata de Carmen Bruma poate fi o alegere excelenta pentru un mic dejun usor si delicios sau un desert pe care sa-l savurezi alaturi de cei dragi.
• mixeaza albusurile cu un praf de sare si o lingura de fresh de lamaie pana obtii o spuma care nu cade atunci cand tii castronul cu susul in jos
• amesteca branza de vaci cu smantana si galbenusurile, stafidele, esentele si coaja rasa de lamaie
• adauga siropul de agave
• amesteca faina cu praful de copt si incorporeaz-o in branza
• pune la final albusurile in compozitie, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia de tarta
• seteaza pe modul de gatire LOW si timpul de 2 ore si 30 minute
• pune un prosop curat sub capac ca sa absoarba aburii formati si sa nu se scurga peste tarta
• rasuceste din cand in cand oala pentru a preveni sa se rumeneasca mai mult intr-o parte
• cand este gata, scoate cu grija tarta ajutandu-te de hartia de copt si las-o la racit
• inainte de servire, intinde deasupra dulceata de capsune si decoreaza cu fulgi de migdale. Descopera reteta pentru dulceata de capsune aici
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii