Tarta cu fructe

Aceasta este o tarta putin diferita dar in acelasi timp foarte gustoasa !

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu fructe

Ingrediente

  • 50 de grame de nuca macinata
  • 50 grame alune de padure macinate
  • 2 prune
  • 15 boabe mici de struguri negri
  • 1 mar mic
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 banana

Mod de preparare

Decojim banana, o pasam bine cu furculita si o amestecam cu nuca si alunele macinate. Amestecul obtinut il punem intr-o forma rotunda( a mea are 14 cm in diametru) tapetata cu hartie de copt, il intindem uniform si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 10 minute. Marul il decojim de coaja, il taiem cubulete si il tragem la tigaie pentru 2-3 minute cu scortisoara dupa gust. Prunele le scoatem samburii, le taiem feli si le tragem si pe ele la tigaie 2-3 minute cu scortisoara. Strugurii ii tragem la tigaie 1-2 minute avand grija sa nu se crape. Eu nu am folosit zahar la fructe pentru ca erau suficient de dulci ele. Daca nu sunt destul de dulci puteti folosi zahar. Dupa cele 10 minute scoatem din cuptor baza tartei si asezam fructele pe ea dupa bunul nostru plac. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute . Tarta cu fructe este gata ! Este foarte gustoasa, aspectuoasa, satioasa si plina de roadele toamnei!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori