Este la fel de usoara ca tarta cu capsuni si la fel de delicioasa.
Se mixeaza ouale pana devin albe, se adauga siropul de artar, faina, praful de copt si se incorporeaza bine; la final, se adauga uleiul si se amesteca foarte bine totul.
Se toarna compozitia in tava pentru tarta de 26 cm si se da la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pt 20 min sau pana cand se rumeneste.
Se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand blatul s-a racit, se asaza budinca de vanilie si se decoreaza cu multe mandarine din conserva.
Pofta mare!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut reteta asta la Gaby si m-a bantuit toata noaptea, asa ca azi am prestat-o, mai ales ca aveam toate ingredientele la...
Desert prajitura taraneasca cu mere
Comentarii