Este la fel de usoara ca tarta cu capsuni si la fel de delicioasa.
Se mixeaza ouale pana devin albe, se adauga siropul de artar, faina, praful de copt si se incorporeaza bine; la final, se adauga uleiul si se amesteca foarte bine totul.
Se toarna compozitia in tava pentru tarta de 26 cm si se da la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pt 20 min sau pana cand se rumeneste.
Se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand blatul s-a racit, se asaza budinca de vanilie si se decoreaza cu multe mandarine din conserva.
Pofta mare!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii