Un desert gustos de toamna!
1.Se framanta aluatul tartei din ingredientele aferente apoi se da la frigider,cca 30 minute.
Se imparte aluatul in 3/4 pentru tarta iar 1/4 se opreste pentru gratar.
Se intinde aluatul tartei intre 2 foi de celofan apoi se aseaza in tava unsa cu un pic de margarina si se inteapa din loc in loc cu o furculita.
2.Se mixeaza albusul cu cele 2 linguri de zahar apoi se amesteca cu smantana rece si oul .
Se unge aluatul din tava cu gem,se toarna amestecul de smantana si se presara boabe de struguri pe toata suprafata.
Din aluatul oprin taiem fasii subtiri ce se vor aseza ca un gratar si se ung bine cu galbenus de ou.
Se da tarta la copt cca.30 de minute.Primele 20 de minute la foc iute apoi la foc mic.Se scoate din tava si se taie dupa ce s-a racit bine.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii