Un dulce delicios si usor de preparat. Spor la gatit!
Mai intai am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am pus galbenusurile si am adaugat treptat zaharul pudra, mixand pana acestea au devenit ca o crema.
Am adaugat cate o lingura de mascarpone si am mixat la viteza mica , apoi am adaugat frisca. In cafeaua preparata, am adaugat esenta de rom si cele doua cutiute cu lapte. Intr-o tava, am pus un strat de piscoturi inmuiate in cafeaua, unul de crema, unul de piscoturi si ultimul strat a fost de crema.
Am presarat deasupra cacao. Eu am oprit 3 linguri din crema, am pus-o intr-un posh si am ornat cu ea peste cacao.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii