Torrijas este o specialitate spaniola care se aseamana foarte mult cu friganelele pe care le pragatim si noi sau cu ceea ce americanii numesc french toast.
Torrijas este o specialitate spaniola care se aseamana foarte mult cu friganelele pe care le pragatim si noi sau cu ceea ce americanii numesc french toast. Bate ouale cu laptele si scortisoara.
Treci feliile de paine prin acest amestec si le prajesti pe amandoua partile.
Se pudreaza cu zahar.
Torrijas se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii