Blaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.
Pentru blaturile cu miere, se fierb toate, mai putin faina, timp de 5 minute; se da compozitia la o parte, apoi adaugam faina; se framanta, dupa care se coc patru foi. Blaturile se fac in tava patrata.
Blaturile cu miere se pot servi umplute cu orice fel de crema.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaA fost foarte bun :)
Cod la cuptor si gratin de legume
Comentarii