Torturi

Reteta Cheesecake de mure cu jeleu de mure

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h:30m 
trifa daliana postat de
Postat pe: 07-08-2018
Adaugă în cartea de bucate
O reteta de vara care este pe placul fetei mele deoarece sunt fructele ei preferate.

ingrediente

10 portii

   pentru crema de branza
   500 gr crema de branza
   500 ml frisca lichida
   1 plic de zahat vaniliat
   150 gr zahar pudra
   15 grame gelatina
   100 ml lapte caldut
   100 ml apa
   200 gr de mure
   200 ge unt topit
pentru topping-ul de mure:
   200 gr mure
   30 gr de zahar
   15 gr gelatina
   100 ml de apa
   pentru blat: 400 gr de biscuiti

mod de preparare

Se macina biscuitii si se amesteca cu untul topit, pana la omogenizare. Se pun biscuitii intr-o tava cu peretii detasabili si se preseaza bine. Peste ei pe margine se asaza murele, apoi tava se da la rece pentru 20 de minute.

Pentru crema se amesteca crema de branza (eu nu am avut crema de branza, deci am amestecat branza de vaci cu smantana pana a iesit o pasta mai moale) cu zaharul pana se dizolva bine.

Intre timp se pune gelatina la hidratat in apa rece pentru 10 minute, dupa care gelatina se amesteca in laptele caldut. Se lasa deoparte.

Se pune frisca peste crema de branza rezultata si se bate incet 5 minute. Se adauga peste laptele caldut treptat pana ce se incorporeaza. Crema rezultata se toarna peste biscuiti, apoi se da totul la rece jumatate de ora.


Pentru jeleu se blendeaza murele, apoi se pun pe foc impreuna cu zaharul pana ce incep sa fiarba. Se da deoparte pana ajunge la temperatura camerei. Gelatina se pune la hidratat in apa rece 10 minute, apoi se adauga peste toppingul de mure. Se mai lasa 5 minute si se toarna peste crema de branza. Se da la rece de pe o zi pe alta.

Incearca si Tort de castane cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake de mure cu jeleu de mure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.