Cheesecake cu capsuni este o reteta de prajitura cu crema de branza foarte simplu si rapid de preparat. Are o baza de biscuiti crocanta, crema fina de branza, si topping fructat de capsuni.
Biscuiti i-am bagat la robot pana sau faramitat si ii amestecam cu cele 8 linguri de lapte si untul topit. Intr-o tava cu pereti detasabili am pus biscuiti si am nivelat usor cu dosul lingurei. Pana vom face crema putem da la frigider tava.
Batem crema de branza cu mascarponele si zaharul pudra nu mai mult de 3 minutele, dupa care adaugam frisca batuta si pastaia de vanilie. Punem crema rezultata peste biscuiti si dam la frigider sau la congelator insa nu mai mult de 15-20 minute, insa la frigider o putem lasa lejer peste noapte.
Intr-o craticioara am pus apa si zaharul sa dea putin in clocot dupa care am adaugat si capsunile, amestecam usor sa nu se lipeasca cand e putin inchegata o dam la rece apoi o turnam peste prajiturica.
Cheesecake-ul cu capsuni se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii