Cheesecake cu capsuni

Cheesecake cu capsuni este o reteta de prajitura cu crema de branza foarte simplu si rapid de preparat. Are o baza de biscuiti crocanta, crema fina de branza, si topping fructat de capsuni.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu capsuni

Ingrediente

  • 400 gr biscuiti petit beurre
  • 100 gr unt
  • 8 linguri lapte
  • Pentru crema:
  • 200 gr mascarpone
  • 200 gr crema de branza
  • 250 ml frisca batuta
  • 1 buc pastraie vanilie
  • Pentru topping:
  • 150 grame capsuni
  • 6lg de zahar
  • 2 lg apa

Mod de preparare

Biscuiti i-am bagat la robot pana sau faramitat si ii amestecam cu cele 8 linguri de lapte si untul topit. Intr-o tava cu pereti detasabili am pus biscuiti si am nivelat usor cu dosul lingurei. Pana vom face crema putem da la frigider tava.

Batem crema de branza cu mascarponele si zaharul pudra nu mai mult de 3 minutele, dupa care adaugam frisca batuta si pastaia de vanilie. Punem crema rezultata peste biscuiti si dam la frigider sau la congelator insa nu mai mult de 15-20 minute, insa la frigider o putem lasa lejer peste noapte.

Intr-o craticioara am pus apa si zaharul sa dea putin in clocot dupa care am adaugat si capsunile, amestecam usor sa nu se lipeasca cand e putin inchegata o dam la rece apoi o turnam peste prajiturica.


Cheesecake-ul cu capsuni se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia