• rupeti biscuiti in bucati mai mici, adaugati-i in blenderul performant Oster Reversible si mixati pe viteza 1 pentru aproximativ 1 minut pana cand sunt complet maruntiti
• transferati biscuitii intr-un bol si adaugati peste ei untul topit si racit
• amestecati si puneti apoi compozitia intr-o forma de silicon si presati
• lasati forma la frigider, cat timp va veti ocupa de restul retetei
• intr-un bol separat, puneti gelatina in 100 ml de apa rece si amestecati si lasati- sa se umfle
• dupa ce gelatina s-a hidratat, topiti-o pe baie de abur, amestecand pana ce se va dizolva bine
• pentru crema: puneti crema de branza in blenderul performant Oster Reversible, apoi adaugati smantana dulce, zaharul pudra, zaharul vanilat si la final zmeura congelata
• porniti blenderul la viteza 1 si mixati pentru cateva minute, pana se formeaza o crema uniforma
• treceti crema printr-o sita, pentru a inlatura semintele de zmeura
• adaugati gelatina peste crema, putin cate putin si amestecati usor
• turnati compozitia in tava si lasati la rece pentru circa 3-4 ore, pana cand crema se va intari bine.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/cheesecake-cu-zmeura-facut-la-oster/
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii