• rupeti biscuiti in bucati mai mici, adaugati-i in blenderul performant Oster Reversible si mixati pe viteza 1 pentru aproximativ 1 minut pana cand sunt complet maruntiti
• transferati biscuitii intr-un bol si adaugati peste ei untul topit si racit
• amestecati si puneti apoi compozitia intr-o forma de silicon si presati
• lasati forma la frigider, cat timp va veti ocupa de restul retetei
• intr-un bol separat, puneti gelatina in 100 ml de apa rece si amestecati si lasati- sa se umfle
• dupa ce gelatina s-a hidratat, topiti-o pe baie de abur, amestecand pana ce se va dizolva bine
• pentru crema: puneti crema de branza in blenderul performant Oster Reversible, apoi adaugati smantana dulce, zaharul pudra, zaharul vanilat si la final zmeura congelata
• porniti blenderul la viteza 1 si mixati pentru cateva minute, pana se formeaza o crema uniforma
• treceti crema printr-o sita, pentru a inlatura semintele de zmeura
• adaugati gelatina peste crema, putin cate putin si amestecati usor
• turnati compozitia in tava si lasati la rece pentru circa 3-4 ore, pana cand crema se va intari bine.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/cheesecake-cu-zmeura-facut-la-oster/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii