• rupeti biscuiti in bucati mai mici, adaugati-i in blenderul performant Oster Reversible si mixati pe viteza 1 pentru aproximativ 1 minut pana cand sunt complet maruntiti
• transferati biscuitii intr-un bol si adaugati peste ei untul topit si racit
• amestecati si puneti apoi compozitia intr-o forma de silicon si presati
• lasati forma la frigider, cat timp va veti ocupa de restul retetei
• intr-un bol separat, puneti gelatina in 100 ml de apa rece si amestecati si lasati- sa se umfle
• dupa ce gelatina s-a hidratat, topiti-o pe baie de abur, amestecand pana ce se va dizolva bine
• pentru crema: puneti crema de branza in blenderul performant Oster Reversible, apoi adaugati smantana dulce, zaharul pudra, zaharul vanilat si la final zmeura congelata
• porniti blenderul la viteza 1 si mixati pentru cateva minute, pana se formeaza o crema uniforma
• treceti crema printr-o sita, pentru a inlatura semintele de zmeura
• adaugati gelatina peste crema, putin cate putin si amestecati usor
• turnati compozitia in tava si lasati la rece pentru circa 3-4 ore, pana cand crema se va intari bine.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/cheesecake-cu-zmeura-facut-la-oster/

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii