Cozonacul rece se taie orizontal in 3 felii. Crema: Se amesteca faina cu putin lapte rece in care se adauga oul si galbenusul frecate cu zaharul si z
Cozonacul rece se taie orizontal in 3 felii.
Crema: Se amesteca faina cu putin lapte rece in care se adauga oul si galbenusul frecate cu zaharul si zaharul vanilat. Se pune compozitia pe foc si se amesteca continuu pana se ingroasa.
Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Dupa ce se raceste se ung feliile de cozonac pentru a da viata tortului.
Se orneaza cu frisca si fructe.
Sfat: Insiropati feliile in cazul in care crema nu este lichida.
E rapid si simplu!
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii