Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu cinci linguri de zahar si se adauga pe rand galbenusurile. Se incorporeaza faina, ames
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu cinci linguri de zahar si se adauga pe rand galbenusurile. Se incorporeaza faina, amestecand dupa fiecare lingura adaugata. Se coace intr-o forma rotunda, unsa cu unt si tapetata cu faina, pentru aproximativ jumatate de ora. Cand s-a racit, se taie pe jumatate. Se rupe ciocolata in bucatele si se asaza intr-un vas in baie de aburi, amestecand pana se topeste. Se bate jumatate din cantitatea de frisca si se taie fructele confiate in bucatele. Se amesteca ciocolata topita cu frisca, stafidele, fructele confiate si lichiorul. Se intinde aceasta crema peste primul blat si se asaza celalalt blat deasupra. Se bate restul de frisca, se imbraca tortul si se da la rece.
Alte retete tort recomandate
Tort diplomat
Torturi
Tort tiramisu
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii