Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se coace 30 min. in cuptorul
Blat: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi pudingul de cacao. Se coace 30 min. in cuptorul incins la 180 grade.
Crema: Se bate pudingul de vanilie cu laptele si se amesteca cu frisca. Se unge blatul rece cu crema obtinuta.
Glazura: Zaharul cu apa se pun la foc mic, se adauga brandy si ciocolata amaruie. Dupa ce s-a topit ciocolata, se adauga 100 gr. unt, se ia de pe foc, apoi se adauga frisca si se amesteca pana la omogenizare. Se lasa putin la racit, apoi se toarna pe tort.
Se raceste bine la frigider.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Prajitura de casa cu mac este o prajitura absolut delicioasa de casa. Este o reteta de prajitura cu mac ce se preteaza pe...
Prajitura de casa cu macZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteAm crescut cu porumb, am crescut cu mamaliga. Era mancarea cea mai indragita din copilaria mea. Nu am decat amintiri frumoase...
Supa de porumbIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii