Pt aluat se inmoaie untul. Faina se amesteca cu praful de copt si cu sarea. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca foarte bine cu lingura de l
Pt aluat se inmoaie untul. Faina se amesteca cu praful de copt si cu sarea. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca foarte bine cu lingura de lemn. Se pune aluatul intr-o forma de 22 cm cu podeaua unsa si infainata si se da la cuptor la 180°C cca. 35 minute. Cand e gata se scoate din forma si se pune pe un gratar cu foaie de copt pe el. se ia cu o lingurita din mijlocul blatului dar sa avem grija sa nu facem gauri in el si se lasa marginile mai ridicate.
pt umplutura nougatul sau ciocolata se taie bucati, apoi frisca se bate bine cu zaharul si cu intaritorul de frisca si cand e gata se amesteca cu bucatile de nougat. Se pune frisca peste blat, apoi se presara bucatelele ( firimiturile) de blat ce le-am scobit cu lingurita din blat peste frisca. Se face o glazura di ciocolata si se traseaza linii peste tort. Se lasa la frigider cel putin o ora.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii