Salam de biscuiţi reţetă Apa si zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul. Se tine oala pe foc si se adauga margarina, iar cand aceasta este aproape topita, cacaoa. Biscuiti
Apa si zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul. Se tine oala pe foc si se adauga margarina, iar cand aceasta este aproape topita, cacaoa.
Biscuitii se macina cu robotul sau masina de tocat carne. Se amesteca cu margarina si zaharul si se adauga esenta de rom.
Untul moale se freaca cu zaharul pudra si apoi se adauga nuca de cocos dupa gust.
Salamul de biscuiti se imparte in 3 bucati - una mare, una mijlocie si una mai mica. Cele trei bucati se intind in forma de cerc si apoi se ung cu crema de cocos. Se fac bile care vor fi bulgarii de zapada si se baga 45 de minute in frigider sau 20 de minute in congelator.
Cand se scot bulgarii de la rece, se lipesc cu nutella (facultativ se pot si unge cu nutella). Frisca se bate cu zaharul vanilat si se acopera omul de zapada. Se fac ochi, nas si nasturi din jeleuri colorate sau din martipan.
Se serveste dupa ce a stat un timp la rece.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii