Prajitura cu branza si capsuni

Prajitura cu branza si capsuni este o prajitura delicioasa cu fructe. Amestecam toate ingredientele pentru coca si framantam bine. Untul il amestecam cu faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu branza si capsuni

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 100 g unt
  • 100 g smantana
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 lingura de otet
  • 100 ml ulei
  • IMPACHETAT
  • 100 g unt
  • 1 si 1/2 linguri faina
  • UMPLUTURA
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g crema de branza
  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 100 g smantana
  • 300 g capsuni
  • esenta de rom

Mod de preparare

Prajitura cu branza si capsuni este o prajitura delicioasa cu fructe. Amestecam toate ingredientele pentru coca si framantam bine. Untul la temperatura camerei il amestecam cu faina. Intindem aluatul si il ungem cu pasta de unt, il impachetam partea stanga spre mijloc, partea dreapta peste stanga si rulam. Asezam coca intr-un vas, acoperim si dam la frigider 3 ore.

Branza o amestecam cu smantana, ouale batute, capsunile (eu le-am pisat cu o furculita), zaharul si esenta dupa gust.

Scoatem coca o impartim in 3(2 bucati mai mari,)

Intindem o foaie, o asezam in tava tapetata cu hartie de copt adaugam 1/2 din compozitia de branza, intindem alta foaie si asezam peste branza, adaugam restul de branza, deasupra putem sa intindem alta foaie sau facem un grilaj

Dam tava la cuptor la foc mic spre mediu pana se rumeneste frumos. Lasam prajitura cu branza si capsuni sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem din tava si o lasam sa se raceasca complet


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide