Amarettini si painea prajita se macina, se framanta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amest
Amarettini si painea prajita se macina, se framanta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amesteca branza de vaci cu smantina, ouale, zaharul tos, zaharul vanilat, coaja si sucul de lamaie. Se asaza crema peste blat si se coace acesta 60 min. Se lasa sa se raceasca. Capsunile se taie felii si se asaza peste tarta ca tiglele pe acoperis. Intr-o ceasca se amesteca plicul de glazura cu 6 linguri suc de portocale. Restul de suc se pune la fiert si se inglobeaza in el compozitia din ceasca. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreasca putin si se toarna peste capsuni.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineUn altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste! Sursa de...
Drob umplutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii