Amarettini si painea prajita se macina, se framanta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amest
Amarettini si painea prajita se macina, se framanta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amesteca branza de vaci cu smantina, ouale, zaharul tos, zaharul vanilat, coaja si sucul de lamaie. Se asaza crema peste blat si se coace acesta 60 min. Se lasa sa se raceasca. Capsunile se taie felii si se asaza peste tarta ca tiglele pe acoperis. Intr-o ceasca se amesteca plicul de glazura cu 6 linguri suc de portocale. Restul de suc se pune la fiert si se inglobeaza in el compozitia din ceasca. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreasca putin si se toarna peste capsuni.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii