1.Margarina cu 100g zahar ( atentie nu 150g.), zaharul vanilat, sarea se amesteca si se adauga treptat 2 oua. 2.Se amesteca p
1.Margarina cu 100g zahar ( atentie nu 150g.), zaharul vanilat, sarea se amesteca si se adauga treptat 2 oua.
2.Se amesteca pana nu se mai simte cu degetul zaharul. Faina cu amidonul si praful de copt se amesteca si se adauga usor, se omogenizeaza cu o paleta.
3.Coca are consistenta ca o crema.
4.Se incalzeste cuptorul la 180 grade (cuptor cu microunde, la gaz cred ca 3)
5.Merele se curata de coaja si se taie in felii mai subtiri care se aseaza de jur imprejur in forma care am uns-o si unde am pus aluatul cel mai in coltisor fara mere.
6.Se da la cuptor pe al doilea rand numarat de jos in sus, timp de 35 minute in acest timp se amesteca smantana cu zaharul ramas cele 50g si 2 oua plus o lingurita plina cu scortisoara.
7.Cine nu prefera scortisoara merge si fara.
8.Dupa prima etapa de copt cele 35 minute se toarna compozitia din smantana si se mai da inca odata la cuptor pentru un timp de 25 minute. Dupa ce s-a racit se presara cu zahar pudra.
Reteta propusa pe forum de Camila
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii