Tiramisu reţetă cu frisca Albusurile se bat spuma, se adauga cele 2 plicuri de praf de frisca si pliculetul de capucino; intr-un alt recipient se freaca galbenusurile cu zaharu
Albusurile se bat spuma, se adauga cele 2 plicuri de praf de frisca si pliculetul de capucino; intr-un alt recipient se freaca galbenusurile cu zaharul pana se dizolva, dupa care se adauga mascarpone; se amesteca cele doua compozitii foarte incet cu o lingura de sus in jos; se pregateste siropul intr-un ibric pe foc cu zahar+ness si dupa ce se ia dupa foc se adauga si coniacul.
Intr-o tava mai inalta se aseaza piscoturile cu partea abraziva in jos pana se umple toata tava incercand sa acoperim toate spatiile, dupa care se insiropeaza si se adauga un strat de crema, de regula se pun doua straturi de piscoturi si doua de crema peste care se presara ness; se lasa la frigider cateva ore sau intr-un spatiu rece.
Atentie sa nu inghete!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii