Ciocolata se taie bucatele. ouale se bat spuma apoi se amesteca cu zaharul si cu zaharul vanilat. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi cu spuma d
Ciocolata se taie bucatele. ouale se bat spuma apoi se amesteca cu zaharul si cu zaharul vanilat. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi cu spuma de oua apo cu nuca si cu ciocolata. Se pune intr-o forma si se da l copt. cand e gata se lasa la racit. Blatul se taie de doua ori. Gelatina se prepara dupa instructiuni apoi se incalzeste la foc mic dupa care se amesteca cu liqorul Baileys. Frisca cu zahar si cu zahar vanilat se bate bine apoi se amesteca cu gelatina. Crema se imparte in trei , blaturile se insiropaza cu cei 50 ml liqor apoi se pune crema peste primul blat, apoi blat, crema, blat si crema. se orneaza cu bucatele de nuca dupa preferinte

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii