Blat: se amesteca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, albusurile se bat spuma, se amesteca cele doua se adauga praful de copt si vanilia si s
Blat: se amesteca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, albusurile se bat spuma, se amesteca cele doua se adauga praful de copt si vanilia si se adauga faina in ploaie.
Crema: frisca lichida se pune pe foc se adauga batonul de vanilie, cind a luat gustul de vanilie se pune la racit dupa care se adauga gelatina topita pe baimarin. Se amesteca cu frisca batuta spuma.
Sirop:se pune zaharul in apa la topit pe foc si se adauga zaharul vanilat.
Montare: se insiropeaza blaturile, cele rotunde se taie in doua si se adauga in mijloc cite o fasie din blatul patrat in asa fel incat sa formeze un oval, la fiecare rind de blat am pus in mijloc o bucata tot mai mare incat sa formeze forma finala a tortului conica. Am umplut cu crema, dupa care l-am ornat.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii