Albusurile batute spuma se amesteca cu zaharul, alunele si migdalele(sau nucile). Compozitia se imparte in doua si se coc doua blaturi in forma de tor
Albusurile batute spuma se amesteca cu zaharul, alunele si migdalele(sau nucile). Compozitia se imparte in doua si se coc doua blaturi in forma de tort capitonata cu hirtie unsa cu unt. Cind blaturile sint reci se ung cu urmatoarea crema. Se freaca untul cu zaharul pudra, alunele prajite si pisate fin, ciocolata rasa si smintina. Se ung blaturile cu crema, se asaza unul peste altul, se garniseste cu aceeasi crema, cu citeva alune intregi si cu citeva migdale sau nuci taiate.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaCulinar prezintă azi o rețetă super simplă și super delicioasă de placinte la tigaie cu branza si cascaval. O gustare...
Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcavalUrzicile sunt o sursă importantă de vitamine (A, B, C), dar și de minerale (fier, calciu, magneziu) și fibre. Datorită...
Urzici picante cu tofu crocantO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului. Pofta buna!
Cheesecake cu capsuniPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaO prajitura care se poate prepara oricand, se face usor, iar daca nu aveti mult timp la dispozitie pentru o pascuta...
Desert prajitura (pasca) turnata cu branza cremoasa de vaciIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii