Tortul cu ananas si frisca este foarte bun. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 3 oua, 200 g zahar.
Pentru tortul cu ananas si frisca se pune foaia de pandispan pe o tava, apoi se inveleste cu o centura de hartie care se prinde cu o clama. Peste ea se pune compozitia facuta din trei oua batute cu zahar si laptele fiert cu amidon. Cand este rece, se pune jumatate din frisca, gelatina inmuiata in sirop de ananas, vanilia si romul; se amesteca bine, dupa care se da la frigider pana se intareste. Apoi se pun deasupra fructele din compot peste care se toarna siropul din dulceata si se mai lasa la rece timp de 20 de minute. Dupa ce s-a intarit, se rastoarna pe un platou, se scoate hartia de pe margine si se orneaza cu restul de frisca si fructe din dulceata.
Tortul cu ananas si frisca se serveste ornat cu frisca.
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiAdaptare dupa reteta Gabrielei, delicios de ciocolatos!
Tort sah super ciocolatosReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii