Tortul cu ananas si frisca este foarte bun. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 3 oua, 200 g zahar.
Pentru tortul cu ananas si frisca se pune foaia de pandispan pe o tava, apoi se inveleste cu o centura de hartie care se prinde cu o clama. Peste ea se pune compozitia facuta din trei oua batute cu zahar si laptele fiert cu amidon. Cand este rece, se pune jumatate din frisca, gelatina inmuiata in sirop de ananas, vanilia si romul; se amesteca bine, dupa care se da la frigider pana se intareste. Apoi se pun deasupra fructele din compot peste care se toarna siropul din dulceata si se mai lasa la rece timp de 20 de minute. Dupa ce s-a intarit, se rastoarna pe un platou, se scoate hartia de pe margine si se orneaza cu restul de frisca si fructe din dulceata.
Tortul cu ananas si frisca se serveste ornat cu frisca.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii