Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund. Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform i
Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund.
Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform instructiunilor de pe plic. Rece se amesteca cu sucul de lamaie, branza de vaci si frisca batuta cu intaritor. Se pune crema pe blat si se da 2 ore la rece. Se decoreaza cu bilute de pepene.
Tortul se serveste foarte rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaSalvasem reteta de pe un site,nu va zic cat de bun a fost....te lingi pe degete!
Somon in crusta de parmezan la cuptor
Comentarii