Tort cu bilute de pepene

Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund. Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 100 g unt moale
  • 200 g piscoturi
  • Crema: o budinca lamiie
  • 1/2l lapte
  • 125 g zahar
  • 100 g brinza de vaci
  • 2 linguri suc lamiie
  • 400 ml frisca
  • miez de pepene

Mod de preparare

Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund.

Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform instructiunilor de pe plic. Rece se amesteca cu sucul de lamaie, branza de vaci si frisca batuta cu intaritor. Se pune crema pe blat si se da 2 ore la rece. Se decoreaza cu bilute de pepene.
Tortul se serveste foarte rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci