Se freaca untul si se amesteca cu smantana. Se pune treptat faina, se framanta un aluat potrivit, i se da forma de minge si se tine la rece 2 ore. se
Se freaca untul si se amesteca cu smantana. Se pune treptat faina, se framanta un aluat potrivit, i se da forma de minge si se tine la rece 2 ore. se intinde din aluat o foaie cat forma de tort. Se pune aluatul in forma tapetata si se coace la foc iute, timp de 15 minute. Cand s-a racit blatul, se pun deasupra capsunile spalate si curatate de codite, taiate felii. Smantana se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste, se amesteca cu romul si se toarna peste capsuni.
Tortul se tine cateva ore in frigider, dupa care se serveste feliat si ornat. Alte retete de dulciuri:
Tort cu mere si crema de zahar ars
Tort tiramisu
Tort de zmeura
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii