Se pun ouale intregi in robot cu zaharul pana cand se fac spumoase. Se adauga uleiul incetisor ca la maioneza.Se adauga cite o lingura de faina care
Se pun ouale intregi in robot cu zaharul pana cand se fac spumoase.
Se adauga uleiul incetisor ca la maioneza.Se adauga cite o lingura de faina care a fost amestecata in prealabil si in castron cu praful de copt Intre timp se adauga laptele acru, se rade coaja de portocala, se trec ciresele prin faina, dupa ce au fost scursesi li s-au scos samburii si se amesteca foarte bine.
Compozitie se pune in forma si se coace la cuptor la 180°C pentru vreo 45 de minute dupa care se probeaza cu scobitoarea.
Se pune la racit pe gratar
Reteta Tortul meu cu cirese a fost propusa de Adriana Nicoleta
Alte retete:aTortul meu cu zmeura; Tort cu fructe
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii