Blatul Se prajesc alunele, se macina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul si oul. Se coace compozitia la foc potrivit in forma de tort unsa cu
Blatul
Se prajesc alunele, se macina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul si oul. Se coace compozitia la foc potrivit in forma de tort unsa cu unt. Rece se taie
orizontal in trei felii egale care se ung cu crema.
Crema
Ouale se bat in bain-marie cu zaharul si vanilia pana se ingroasa.
In compozitia racita se adauga ciocolata rasa inmuiata cu apa, untul frecat spuma si alunele macinate. Se da la rece, dupa care se foloseste la umplere si ornare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii