Blatul: Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, i
Blatul:
Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma.
Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, incet, pana se rumeneste.
Se umplu blaturile cu crema de caise. Se presara tortul cu zahar pisat.
Crema:
Se amesteca piureul de fructe proaspete sau marmelada de caise cu zaharul pisat si cu un albus pana compozitia se face ca o spuma. Se includ apoi celelalte 4 albusuri
batute bine spuma, amestecand usor.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Dulceata de capsuni
Dulceata de nuci verzi
Dulceata de trandafiri
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii