Blatul: Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, i
Blatul:
Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma.
Compozitia se coace in doua forme de tort sau pe rand, incet, pana se rumeneste.
Se umplu blaturile cu crema de caise. Se presara tortul cu zahar pisat.
Crema:
Se amesteca piureul de fructe proaspete sau marmelada de caise cu zaharul pisat si cu un albus pana compozitia se face ca o spuma. Se includ apoi celelalte 4 albusuri
batute bine spuma, amestecand usor.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Dulceata de capsuni
Dulceata de nuci verzi
Dulceata de trandafiri
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii