Tort cu crema de capsuni

Se bate zaharul pudra cu galbanusurile si se adauga nucile. Se bat albusurile si se adauga la galbenusuri. Se pune coca intr-o forma rotunda in cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca: 150 gr. zahar pudra
  • 4 galbanusuri
  • 250 gr. nuci pisate
  • 4 albusuri. Pentru crema: 500 gr. frisca
  • zahar vanilat
  • 500 gr. capsuni
  • ciocolata rasa pentru decor

Mod de preparare

Se bate zaharul pudra cu galbanusurile si se adauga nucile. Se bat albusurile si se adauga la galbenusuri. Se pune coca intr-o forma rotunda in cuptor ( 175°C, 30 min )

Se bate frisca cu zahar vanilat si apoi se adauga capsunile. Se pune crema pe blatul racit si se decoreaza cu ciocolata. In loc de capsuni, se pot folosi si alte fructe.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori