Foile de blat. Se amesteca componentele de blat in care se include cate putin faina cernuta, pana se face un aluat care se poate intinde. Acesta se i
Foile de blat. Se amesteca componentele de blat in care se include cate putin faina cernuta, pana se face un aluat care se poate intinde.
Acesta se imparte in 4 si se coc pe rand foi groase de 1/2 deget, pe fundul unei cratite unse cu unt si presarata cu faina.
Crema. Faina se fierbe cu laptele pana se face ca o ciulama.
Separat se freaca margarina si untul, adaugandu-se zaharul pudra. Se amesteca bine si se adauga ciulamaua
si zeama lamailor.
Se intinde crema intre foile de blat, se presara tortul deasupra cu zahar si se serveste cu frisca, dupa dorinta.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de zmeura
Tort tiramisu
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiEste absolut delicioasa si foarte usor de facut !:) M-am inspirat de la Ruxy !
Prajitura RudyIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii