Aluatul fraged se pune in forma de torta, se impunge alocuri cu furculita si se coace 15 minute. 100 ml de frisca se dizolva cu 200 ml de apa, se mai
Aluatul fraged se pune in forma de torta, se impunge alocuri cu furculita si se coace 15 minute. 100 ml de frisca se dizolva cu 200 ml de apa, se mai adauga 50 g de faina, 80 g de stafide si 100 g de mac macinat. Se fierbe 5 minute. In 250 g de crema de branza se amesteca crema de mac racita si se indulceste cu miere. 100 ml de frisca se bate spumos si se adauga la crema. Crema obtinuta se intinde pe tort si se orneaza cu fistic.
Alte retete tort recomandate
Tort diplomat
Tiramisu
Tort cu mere intregi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii