Tort cu fanta

Peste blatul tortului cu fanta punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar si
  • 5 linguri de faina
  • crema:
  • 1 l de fanta
  • 3 budinci de vanilie
  • 150 g zahar
  • biscuiti

Mod de preparare

In tava dreptunghiulara, pentru tortul cu fanta,  se face un blat din 5 oua, 5 linguri de zahar si 5 linguri de faina. Peste blat punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar, care se fierb la Bain-Marie. Peste crema se pune un rand de biscuiti fini inmuiati in lapte (Petit beurre), iar deasupra glazura de ciocolata si frisca.

 


Tortul cu fanta se serveste cu glazura de ciocolata si frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc