1 Se amesteca toate ingredientele-oua, zahar, faina, praf de copt si se coace un blat de tort. Cand s-a racit, se taie in doua. 2.Se amesteca frisca c
1 Se amesteca toate ingredientele-oua, zahar, faina, praf de copt si se coace un blat de tort. Cand s-a racit, se taie in doua.
2.Se amesteca frisca cu zaharul.
3.Se pune prima foaie de tort pe platou, se stropeste cu sirop din compot, apoi se intinde un strat de frisca,peste care se pun fructele taiate si amestecate. Din nou frisca, apoi al doilea blat. Se imbraca tortul in frisca si se orneaza cu fructe, bezele si fructe confiate.
Se tine la rece 1 ora.
Se serveste taiata felii si un vin alb sec.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii