Tort cu fructe

1 Se amesteca toate ingredientele-oua, zahar, faina, praf de copt si se coace un blat de tort. Cand s-a racit, se taie in doua. 2.Se amesteca frisca c

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat: 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 6 linguri de faina; 600g. frisca
  • 200g.zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 kiwi
  • 2 banane
  • 1 cutie compot de ananas
  • 1 borcan compot de caise
  • bezele(din comert)
  • fructe confiate

Mod de preparare

1 Se amesteca toate ingredientele-oua, zahar, faina, praf de copt si se coace un blat de tort. Cand s-a racit, se taie in doua.

2.Se amesteca frisca cu zaharul.

3.Se pune prima foaie de tort pe platou, se stropeste cu sirop din compot, apoi se intinde un strat de frisca,peste care se pun fructele taiate si amestecate. Din nou frisca, apoi al doilea blat. Se imbraca tortul in frisca si se orneaza cu fructe, bezele si fructe confiate.

Se tine la rece 1 ora.
Se serveste taiata felii si un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci