Tortul cu fructe din compot, pe margine il barotam cu alune prajite. Este un desert delicios, usor de facut.
Pentru tortul cu fructe din compot, se bat ouale spuma cu zahar, apoi se adauga vanilia, lamaia si faina. Se coace in tava tapetata cu ulei si faina la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, taiem blatul in 3 felii. Prima foaie o insiropam cu sirop de la piersici, dupa care punem un strat de piersici, peste care punem blatul al doilea. Pe acesta il insiropam cu compot de caise si adaugam un strat de caise, apoi punem al treilea blat cu sirop din ambele feluri. Deasupra turnam o crema facuta din vanilie, ornam cu fistic sau fructe din compot si putina frisca.
Tortul cu fructe din compot, pe margine il barotam cu alune prajite.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii