Tortul cu gem si fructe este usor de facut. Aveti nevoie de 7 oua, 300 gr. de zahar, o cana de faina.
Pentru tortul cu gem si fructe, se freaca galbenusurile cu zaharul spuma, se adauga mirodeniile, faina si albusurile batute spuma, apoi se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se taie blatul in 3 foi. Fiecare foaie se stropeste cu rom sau coniac, se unge cu gem de piersici si felii de portocala peste care punem cu lingura gelatina inmuiata in suc de fructe si repetam pana la ultima foaie.
La final, tortul cu gem si fructe se serveste orant cu frisca deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii