Tort cu glazura de ciocolata si castane

Se dau castanele curatate si fierte prin sita ca sa se obtina cantitatea necesara de piure. Se amesteca cu faina. Se fr

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 150 g piure de castane
  • 1 lingura faina
  • 4 oua
  • 80 g zahar
  • Siropul
  • 300 g zahar
  • 200 ml apa
  • 1/2 baton vanilie
  • Glazura
  • glazura de ciocolata

Mod de preparare

Se dau castanele curatate si fierte prin sita ca sa se obtina cantitatea necesara de piure. Se amesteca cu faina.

Se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga piureul de castane si albusurile spuma.

Se pune compozitia intr-o forma unsa si se da la cuptor. Blatul copt se insiropeaza cu sirop preparat din zahar fiert cu vanilie si se glaseaza cu glazura de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori