Foile de blat. Se amesteca bine ouale, se freaca cu ulei, se adauga laptele, zaharul, faina cat cuprinde, in care se presara amoniacul si coaja rasa d
Foile de blat. Se amesteca bine ouale, se freaca cu ulei, se adauga laptele, zaharul, faina cat cuprinde, in care se presara amoniacul si coaja rasa de lamaie.
Se coc 4 foi care se umplu cu crema.
Crema. Se freaca untul cu zaharul si zeama de lamaie. Laptele se ingroasa cu faina ca o ciulama.
Dupa ce s-a racit se adauga cate o lingurita din ciulama peste untul frecat, zeama de lamaie si putina coaja rasa.
Tortul se poate acoperi cu crema, dar atunci se prepara crema in cantitate dubla, sau se poate presara cu zahar pudra.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de capsuni
Tort tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii