Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurt
Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurturi, cu praful de gelatina dizolvat in apa clocotita, iar cand incepe sa se intareasca, se adauga si frisca. Blatul din biscuiti se unge cu aceasta crema si se orneaza cu fructe.
Alte prajituri simple recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu prune
Prajitura caise
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii