Se amesteca untul cu zaharul si ouale. Se adauga zaharul vanilat si macul macinat, zeama de lamaie, iar apoi praful de copt amestecat cu faina. Se am
Se amesteca untul cu zaharul si ouale. Se adauga zaharul vanilat si macul macinat, zeama de lamaie, iar apoi praful de copt amestecat cu faina. Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la foc mediu. Dupa ce s-a racit, se taie in doua, se stropeste cu esenta de rom, se unge cu dulceata si se glazureaza cu ciocolata. Se amesteca bine zaharul pudra cu apa fierbinte si ciocolata topita pana devine neteda, dupa care se toarna peste blat si se lasa sa se usuce.
Alte retete de tort recomandate:
Tiramisu
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii