Pt blat untul se amesteca bine cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie apoio unul cate unul ouale. Faina se amesteca cu praful de copt si cu ma
Pt blat untul se amesteca bine cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie apoio unul cate unul ouale. Faina se amesteca cu praful de copt si cu macul apoi se adauga untului. Aluatul se pune intr-o forma si se da la cuptor. cand e gata se lasa la racit si se scoate din forma dupa care se pune pe un platou cu un inel imprejur.
Pt umpkutura merele se curata de coaja si de samburi si se taie bucatele mici. Din sucul de mere, zaharul si budinca se pregateste o budinca dupa instructiunile de pe pachet dar cu ingredientele de aici. Budincii i se adauga merele si se lasa putin la fiert dupa care se pune peste blat.
Frisca se amesteca cu zaharul vanilat si cu intaritorul, se bate bine si se intinde peste budinca.
Se orneaza cu mac si cu ciocolata Pavot.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii