Pt blat untul se amesteca bine cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie apoio unul cate unul ouale. Faina se amesteca cu praful de copt si cu ma
Pt blat untul se amesteca bine cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie apoio unul cate unul ouale. Faina se amesteca cu praful de copt si cu macul apoi se adauga untului. Aluatul se pune intr-o forma si se da la cuptor. cand e gata se lasa la racit si se scoate din forma dupa care se pune pe un platou cu un inel imprejur.
Pt umpkutura merele se curata de coaja si de samburi si se taie bucatele mici. Din sucul de mere, zaharul si budinca se pregateste o budinca dupa instructiunile de pe pachet dar cu ingredientele de aici. Budincii i se adauga merele si se lasa putin la fiert dupa care se pune peste blat.
Frisca se amesteca cu zaharul vanilat si cu intaritorul, se bate bine si se intinde peste budinca.
Se orneaza cu mac si cu ciocolata Pavot.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii