Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu zahar, se adauga faina, migdalele macinate, untul topit. Se bat albusurile spuma tare si se omogenizeaza inau
Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu zahar, se adauga faina, migdalele macinate, untul topit. Se bat albusurile spuma tare si se omogenizeaza inauntru. Se pune in forma de tort si se coace 40 min. Se rastoarna si se lasa sa se raceasca. Se moaie gelatina in apa rece. Se amesteca migdalele cu zaharul pudra,lichior, coaja de lamiie si crema mascarpone. Se dizolva gelatina si se incorporeaza in crema. Blatul se taie pe 3 niveluri si se umple cu crema. Se bate frisca si se acopera tortul. Se decoreaza cu migdale.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaSalvasem reteta de pe un site,nu va zic cat de bun a fost....te lingi pe degete!
Somon in crusta de parmezan la cuptor
Comentarii