Cerneti faina adugati condimentele, bicarbonatul si praful de copt si puneti de-o parte. Faceti cuib in mijloc. Bateti ouale bine impreuna cu zaharul
Cerneti faina adugati condimentele, bicarbonatul si praful de copt si puneti de-o parte. Faceti cuib in mijloc.
Bateti ouale bine impreuna cu zaharul brown si uleiul si adaugati la faina si condimente.
Cand s-a omogenizat se adauga morcovul ras si nucile si se amesteca incet cu o lingura de lemn
Se coace la foc mic (160 de grade C) timp de o ora si jumatate, acum depinde si de cuptorul fiecareia. Se incearca in mijloc cu o scobitoare.
Se serveste imbracat in crema de unt cu aroma de lamaie sau simplu pudrat cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii