Pt blat ouale se amesteca cu apa spumos. se adauga zaharul si zaharul vanilat. faina cu praful de copt se amestec bine cu ouale dupa care se pune la c
Pt blat ouale se amesteca cu apa spumos. se adauga zaharul si zaharul vanilat. faina cu praful de copt se amestec bine cu ouale dupa care se pune la cuptor. Cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Pt umplutura gelatina se prepara dupa instructinile de pe pachet. Iaurtul se amesteca cu nectarul si cu zahar. gelatina se incalzeste si se adauga iaurtului. Blatul ( trebuie sa fie ca un biscuit) se taie in trei iar o parte se pune pe o tava cu un inel imprjur. Iaurtul se pune peste primul blat apoi se pune al doilea blat.
Gelatina se amesteca cu necatrul si cu apa si se prepara dupa care se toarna peste tort dupa care se da putin la rece. Din al treilea blat se taie figurine care se pudreaza cu zahar si se orneaza tortul dupa preferinte.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIdeea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii