Se freaca galbenusurile cu zaharul, sarea si romul pina ce amestecul creste si se ingroasa. Se adauga pesmetul, nuca, zaharul vanilat, praful de copt,
Se freaca galbenusurile cu zaharul, sarea si romul pina ce amestecul creste si se ingroasa. Se adauga pesmetul, nuca, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamiie, cacaoa si la sfirsit albusurile batute spuma tare. Se unge o forma de tort cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor cu foc mic. Cind blatul este gata, se scoate, se taie in jumatati in latime. Se umplu foile si se decoreaza tortul cu crema de cacao pregatita din: 1 litru de lapte, 2 linguri de faina, 3 linguri de cacao, 5 linguri de zahar, 1 plic cu zahar vanilat, putin unt si frisca. Se pun faina, zaharul si cacaoa intr-o cratita, se amesteca si se toarna cite putin laptele, amestecind continuu. Se asaza cratita pe foc, se amesteca mereu pina ce compozitia se ingroasa, apoi se lasa sa se raceasca. Se adauga untul. Cu aceasta se garnisesta si se decoreaza tortul, punind la sfirsit frisca.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii