Se prajesc nucile la cuptor pina ce capata o culoare bruna. Se zdrobesc cu sucitorul sau se piseaza. Se bat albusurile cu zaharul la cald, pe coltul m
Se prajesc nucile la cuptor pina ce capata o culoare bruna. Se zdrobesc cu sucitorul sau se piseaza. Se bat albusurile cu zaharul la cald, pe coltul masinii sau pe baia de apa. Se bat bine si se adauga nucile. Se imparte compozitia in patru parti si se coace fiecare separat in forma unsa si presarata cu faina. Se umple cu urmatoarea crema: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga esenta de cafea, cacao si vanilie. Se bate la foc slab sau pe baia de apa pina se ingroasa. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu untul frecat spuma. Se umplu blaturile cu crema Tortul astfel umplut se imbraca in frisca.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii