Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile, pîna devine un amestec cremos. Albusurile se bat bine cu un strop de sare si se aduga
Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile, pîna devine un amestec cremos.
Albusurile se bat bine cu un strop de sare si se aduga la galbenusuri amestecînd usor.
Se adauga faina amestecata cu cocosul ras si praful de copt si se amesteca bine.
Aluatul se toarna într-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina(eu am pus hîrtie de copt). Se da la cuptorul încalzit în prealabil la 160°C timp de aproximativ 30 minute.
Blatul se pune la racit pe un gratar. Se taie blatul în 2 felii.
Se prepara o budinca dupa indicatiile de pe plic. Se unge blatul cu un strat subtire de budinca. Se aseaza piersicile, apoi se ung piersicile cu un alt strat subtire de budinca.
Se acopera cu celalalt blat.
Deasupra se unge cu restul de budinca (în cazul în care doriti mai multa, faceti doua plicuri de budinca..si folosit cîta doriti), peste care se aseaza feliile de piersici.
Se pregateste o gelatina sau Tortenguß, tot dupa indicatiile de pe pliculet. Se întinde peste piersici cu ajutorul unei linguri, începind din mijlocul tortei.
Se decoreaza cu frisca si se da la rece.
Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaPlăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraAdor cornuletele indiferent de umplutura lor.
Desert cornulete cu dulceata de gutuiIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Comentarii