Batem spuma un ou intreg si 7 galbenusuri, adaugam pesmetul, migdalele, faina, coaja rasa de la portocala, zeama si albusurile batute spuma. Coacem in
Batem spuma un ou intreg si 7 galbenusuri, adaugam pesmetul, migdalele, faina, coaja rasa de la portocala, zeama si albusurile batute spuma. Coacem intr-o forma unsa si presarata cu faina, o rasturnam si o lasam la racit, taiem 3 foi. Ouale intregi le amestecam cu zaharul, laptele, cojile rase de la portocale si zeama si amestecand continuu fierbem o crema groasa. Umplem foile si ungem deasupra. Decoram cu felii subtiri de portocale si punem la rece.
Alte torturi recomandate
Tiramisu
Tort ciocolata
Tort cu mere coapte

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii